Ковано железо

Самостојна изработка на ковани елементи од полно железо, со модерен дизајн. Разните видови на елементи овозможуваат по Ваш избор да се комбинираат надворешни огради, внатрешни огради, огради за скали и влезни врати!

Професионално заварување на сите видови метали: алуминиум, гус, бакар, месинг и др.